SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hei! Håper alle sammen har hatt en fin påske ♥ Selv har jeg slappet av til det maksimale, og forflyttet meg fra den ene avslappende plassen til den andre. I starten av ferien dro vi en tur til mormor og morfar. Jeg har ikke vært med morfar på fisketur på mange, mange år, så det var utrolig koselig å få kjenne sjøsprøyten i ansiktet igjen. Og ikke minst å se hvor glad morfar blir når vi deltar i hverdagen hans. Det ble ikke akkurat så mange fisk på kroken, hvis vi ser bort fra plastikkfisken som hang på kroken til Kristine. Men akkurat det er jeg faktisk litt glad for. Fisk er bra, men når det renner blod og død fisk i båten kjenner jeg at lugaren frister mer. Da vi kom tilbake til Trondheim igjen tittet solen frem, så da fikk jeg samlet litt fregner samtidig som jeg leste til teoriprøven. Fyfaen. Gleder meg til den delen er overstått.