Hei! Nå er det alt for lenge siden jeg har blogget… men nå er i allefall dette skolesemesteret slutt, så da har jeg en god del ekstra tid utenfor jobb.

I går var det duket for avgangsutstilling for fagfoto og kunst på skolen. Vi fikk også stille ut noe av vårt arbeid, som da var redesign-oppgaven, og en fashionserie som var den siste oppgaven vi fikk før sommerferien. Før vi dro ned på utstillingen sminket vi oss hos Christine, og dro videre til Alex på vors. Uheldigvis var ikke været så varmt som jeg innbilte meg, så det ble en kald opplevelse å komme seg fra a-b, men vel fremme på skolen var det kjempebra oppmøte og god stemning. Vi jentene løp vel for det meste mellom photoboothen som var rigget til i et studio, og en skjerm som bildene ble vist på i et par sekunder. Ler meg ihjel.

SAMSUNG CSC
Happy Three Friends

SAMSUNG CSC
♥ Barbie & Ken med en venn

SAMSUNG CSC♥♥♥

Jumpsuiten jeg hadde på meg kjøpte jeg forresten på salg til 50kr (!!!) på BikBok denne uken. Den var ikke så fin på hengeren, men elsker den på! Løp å kjøp, jenter !