SAMSUNG CSC
Er det flere enn meg som får høststemning av sommeren i Trondheim? Det frister liksom ikke så veldig å være ute når man kan sitte inne å drikke kakao (spise krem) og se på film. I går derimot, slo solen til, men da var jeg på jobb frem til seks. Likevel fikk jeg litt sommerstemning da Christine og jeg spiste middag på Una. Såå god mat, og koselig stemning med sola i ryggen. Det må nevnes at middag endte med at Christine fikk en BILLE i maten. UNDER pizzaen. Heldigvis var den hel. Og død. Etter bille-episoden dro vi videre på kino for å se the fault in our stars. Hvis du er en sentimental person anbefaler jeg kanskje å se den filmen hjemme i stedefor på kino. For aldri før har jeg grått så mange tårer av en film. Den var så FIN! Først ler man av hvor fin og enkel kjærligheten er, så gråter man av hvor utrolig tung den også kan være.  Etter en lang arbeidsuke er det så godt å bare slappe av. Så dag skal jeg bare lade opp til en ny uke.

Ha en fin søndag!