SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå er jeg kanskje liitt sent ute, men her er altså det jeg kapret meg fra Alexander Wang sin kolleksjon i samarbeid med H&M. Jeg var på skolen da kolleksjonen ble lansert så da fikk jeg verken dratt innom H&M, eller bestilt noe fra nettet. Jeg hadde sett meg ut en sort genser med netting som jeg hadde veldig lyst på, så da jeg gikk innom hjemmesiden til H&M senere på dagen og så at den fortsatt var igjen i min størrelse, måtte jeg bare slå til å bestille den! Er så spent på hvordan den ser ut på! Shortsen og bhen kjøpte jeg derimot et par dager senere i butikken, men jeg har enda ikke tatt av lappen på shortsen, fordi jeg er så usikker på om jeg egentlig vil ha den… Det er jo så kult med refleksdetaljene, men likevel er jeg ikke sikker på hvor mye den kommer til å bli brukt. Nå skjer jo tross alt dette samarbeidet én gang, så da angrer jeg nok om jeg leverer den tilbake! Hva tror dere?