christmasAlle som kjenner meg vet at jeg elsker julen mer enn noen andre høytider, og har stort sett julestemning hele året. Nå som det endelig nærmer seg desember er det faktisk lov til å kjenne ordentlig på julestemningen, og ikke minst begynne å planlegge hva man skal bake, kjøpe og hvordan man ønsker å pynte. Heldigvis er mamma like glad i julen og julepynten som det jeg er, så juletreet her i huset er alltid helt fantastisk! Hun er også utrolig flink til å pakke inn fine gaver med dekorasjoner av juletrepynt, sløyfer og rosetter. I år har jeg gått til innkjøp av masse fint til å sette på pakkene, så da krysser jeg fingrene for at mine gaver blir like vakre.

Jeg har ikke bare bynt å se på dekorasjoner til pakkene, men også gått til innkjøp av et par gaver. Det er så gøy å finne noe man er sikker på at mottakeren blir glad for! Og da er det lurt å starte i god tid. I og med at Norge er et lite land, og Trondheim er en liten by, er det bedre, og ikke minst mer spennende utvalg på nettet. Men så er det kanskje ikke like lett å finne frem til den perfekte gaven når internettet er så stort. Derfor tenkte jeg at jeg skulle gi litt tips fremover mot jul, til hva man kan ønske seg selv – eller gi bort til andre ♥