Livet som småbarnsmor vil jeg påstå er ganske herlig. Lille persille sover gjennom hele natten, spiser kl06 og sovner igjen frem til kl08. Da starter hun dagen med et stort smil, og er som en solstråle frem til første dupp. Det er så godt at vi endelig har fått litt rutiner, og at hun trives mer og mer under babygymmen. Under spedbarnsperioden er går det mest i kos og mating, noe det forsåvidt gjør nå også, men det blir litt kjedsommelig for både mor og barn når man har sunget igjennom de samme sangene ti ganger, og lekene ikke er så spennende enda. I tillegg er vi i verdens koseligste barselsgruppe som vi møter ca én gang i uken. Det er litt skummelt når man plutselig snakker mer babyspråk enn noe annet, så da er fint å få et lite avbrekk på formiddagen, og møte andre å dele erfaringer og gleder med.

Været i Trondheim er helt fantastisk om dagen, så da var det herlig å ta seg en trilletur rundt Nidelva. Babyene sov søtt i vognen, mens mødrene fikk gjort unna siste update. Skravla går i et kjør når man er i godt lag! Etter å ha forbrendt nok kalorier var det godt å gjøre et påfyll av nye på Søstrene Carlsen. No diet for this mama..

IMG_7755

IMG_7756

IMG_7670

IMG_7637