SAMSUNG CSC

12278218_10153144000770636_362423775_n

Ingenting er så koselig som førjulsaktiviterer, så i dag tok vi beina fatt og trillet gjennom dalende snø til Voll gård. Der fikk vi hilse på alt fra kaniner til kyr, noe som kanskje var mer stas for mor og far enn lille persille i vogna.. Vi øver støtt og stadig på dyrelyder, men når kua på gården høres mer ut som enn løve enn en søt liten ku, var det ikke like populært å være i fjøset mer.

Jeg er like dum hvert eneste år, og går rundt i joggesko uten sokker lang ut på høsten. I dag var jeg så klart like optimistisk, men etter kort tid i snøvær måtte jeg krype til korset og innse at joggesko og bare føtter ikke hører vinteren til. Nå skal alt av vintersko, ulltøy og luer frem! Men til tross for kalde tær var det utrolig koselig å kose med så fine og tillitsfulle dyr.

Etter en liten time kom vi oss inn i varmen og spiste ribbe (♥♥♥). Blir det mer julestemning og fine stunder nå, så sprekker jeg!