Nå er det veldig lenge siden jeg har hatt mulighet til å sove noe særlig lengre enn til kl7 på morgenen, så det å stå opp tidlig har blitt en daglig rutine (men enda ikke en vane). I dag der i mot sto alarmen på 0530, noe som i mine øyne er alt for tidlig for et godt sovehjerte. Det er noe annet å ha muligheten til å dra seg en halvtime ekstra mens Pernille leker i sengen, enn å faktisk m å stå opp. I dag var det ikke tilfelle, og da blir hodet mitt så innstillt på at jeg må våkne tidlig, at jeg er lys våken en halvtime før vekkerklokka ringer. Klokken 5!!! I rest my case. Det er helt umulig å sovne når man om kort tid må opp, så da lå jeg bare der å syntes synd på meg selv samtidig som jeg planla alt som måtte være klart.

I dag har jeg vært stylist for et nytt regntøymerke som kommer i butikk til neste høst! Superfine jakker i god kvalitet, som takk Gud ikke ser ut som de typiske studentjakkene. I og med at jakkene på lang nær har en regnjakke-look, var temaet for shooten å få frem at de likevel tåler skikkelig ruskevær. Det var med andre ord en relativt våt shoot! Har veldig trua både på bildene, og konseptet, så nå kan jeg ikke annet enn å glede meg til å se resultatet. IMG_7102